Brigáda na rok 2024

17.03.2024 23:31

     Plánované B R I G Á D Y za rok 2024 budú vykonávané v dňoch  13. 04; 27. 04; 04. 05; 18. 05 na revíroch MO SRZ Medzilaborce. Na výročnej členskej schôdzi, ktorá sa konala 3. marca roku 2023, bolo oznámené, že za neodpracovanie riadnej brigády za rok 2024 je odplata  30,- €. Preto chceme informovať každého jedného člena MO SRZ Medzilaborce, že pokiaľ sa nemôže zúčastniť riadnej brigády (napríklad z dôvodu  choroby, pracovných povinností, dovolenky, rodinných dôvodov,  atď....) v jednom z vopred oznámených termínov, má možnosť po dohode s výborom MO SRZ Medzilaborce si odpracovať brigádu kedykoľvek so stanoveným rozsahom prác výborom MO SRZ Medzilaborce. Odpracovať brigádu bude možné ako jednotlivec, dvojica, alebo ako skupina.

     Na nami teraz stanovené termíny brigád Vás prosíme, aby ste sa vopred prihlásili ktorémukoľvek z členov výboru na konkrétny termín (na každého člena výboru je dostupný kontakt na web stránke www.mosrzmedzilaborce.webdone.sk). Prihlásenie sa vopred je dôležité, aby sme vedeli koľko členov MO SRZ Medzilaborce príde na konkrétny termín konania riadnej brigády a bolo by dobré, aby sa rozložili sily do viacero termínov.

     Zraz členov ako aj nečlenov MO SRZ Medzilaborce pred brigádou bude v čase o 08.00 hod. pred rybárskym domčekom na ul. Májovej v Medzilaborciach.